Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
válasz
Szellem. #11168 üzenetére
Világos beszéd Attila!
Messze állt tőlem a támadás, vagy a győzködés.
Annyit akartam közölni, hogy a bongésző kiegészítők nem állnak a helyzet magaslatán, mert meggátolják, hogy a vizsgálandó csomag eljusson magához a telepített védelemhez és rajta, valamint a felhőn keresztül az elemzőkhöz, hogy valós adatokat kapjunk róla, ne pedig egy bizonytalan, sokszor elavult lista alapján kerüljön indokolatlanul blokkolásra. Comodoék túl vannak tárgyalva, amúgy sem érdekel kb. senkit. Nekem nagyon bevállt épp a fentebb leírt dolgok miatt, pont.:)
Maradok tisztelettel, az erő legyen veled! -
Semplar
őstag
válasz
Szellem. #11161 üzenetére
Legalább itt elmondtad a véleményedet "Melih bibliájáról" és a Comodo -ról.
Amott hónapok óta igérgeted, hogy felteszed és jelented, hogy milyen...
Amúgy amit lentebb írtam, az összes termékre vonatkozik nem csak a Kasperskyre!
Nem akartam a kis lelkedbe gázolni vele.
No offense! -
Semplar
őstag
válasz
Jack Oneill #10830 üzenetére
👍
Ha megfelel a delikvensnek, mert semmi reakció részéről... -
Semplar
őstag
válasz
gameboy #10824 üzenetére
Leszedtem Neked a Kaspersky [21.15.8.493.0.105.0] Free -t a fiókomból.
-
Semplar
őstag
válasz
MolnárPéter #6393 üzenetére
Még "új korában" elkezdtem telepíteni, de annyira fogta a gépet, hogy felénél leállítottam.
Jelenleg G Data van fenn tesztelésre és mások tapasztalataival ellentétben érdekes módon nem terheli a gépet(P4). -
Semplar
őstag
-
-
Semplar
őstag
válasz
Gubek-Einste #5750 üzenetére
-
Semplar
őstag
válasz
#41133696 #5485 üzenetére
"Ha betart pár egyszerű szabályt, meg hagyja a Windows védelmét dolgozni, feltesz pár ingyenes kiegészítőt a Firefox-hoz, Chrome-hoz, lényegében ugyanúgy biztonságban van."
Igen!
Valamikor a win98 -as korszakban volt utoljára kártevő a gépemen, azóta csak felbukkanó figyelmeztetések formájában látom, hogy még léteznek. -
Semplar
őstag
Nálam a KTS-2017 sajnos egy-két oldalon(ncore, idokep) megnyitás után pár másodpercig pörgette a CPU -t 50% -on, aztán ugyanott görgetve ismét 50%. Minden másban tökéletes lett volna, de nekem ez elég ok volt visszaállni WSA -ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A warez továbbra is TILOS!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest