Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Google Chromecast topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát az valóban nem a szomszéd. Egy bő órával ezelőtt felvette az ember a telefont és biztosított, hogy minden úgy van ahogy megbeszéltük és ne idegeskedjek. Jah könnyű mondani amikor vakon hozatom a kocsit honosítani egy ígéretre - mert hogy most először fogja nekünk intézni a honosítást.
Cseréljünk már PMben számot - ezt a kocsit valamikor Dunaharasztira kellene vinni. Lehet hogy akkor is lenne napos bejelentéssel egyirányú fuvar malac társasággal
-
Srácok!
Ha ismertek valakit GKIval, Szeged környékéről v Békéscsabáról aki márc 13-n tudna nekem segíteni egy 40 tonnás mozgatásában (forgalomba akarjuk helyeztetni a külföldi vásárlás után) azt nagyon megköszönném. Természetesen EFO bejelentés, és a megalkudott díj kézbe. Én hozom viszem személyesen kocsival a felvétel és lerakás pontja között. Még ebédelni is meghívom.
Aki vállalta az 2 napja elérhetetlen és most foschok hogy nem tudom mozgatni a kocsit a parkoló-vizsgaállomás-eredetvizsga-parkoló relációban -
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Somatom barátom ajánlotta hogy ide is írjak: ZalaegerszegBudapest vonalra kellene nekem 40 tonnás monstréra sofőr mert a jelenlegi eltörte a lábát és a beugrónk is elérhetetlen. Bejelentéssel mindennel ahogy illik. Most akár egy hétre is lenne meló de már annak is örülnénk ha valaki pár napra be tudna ugrani.
A munka:
esti HUB-HUB közötti szállítás, fix helyek között lezárt posta-ketrecek leplombált raktérben.Ha bárki tudna bármilyen megoldást azt nagyon megköszönném!
Sajnos a ph-ra csak időszakosan tudok felnézni de a számomon elérhető vagyok 0-24! o67o39871o6 Rózavölgi AttilaKöszönöm szépen hogy megolvastatok!
-
válasz
KAMELOT #4057 üzenetére
Somatom jól mondja: tetszik-nem tetszik megeszed, különben éhen halsz. És ez a realizmus a kérdést tekintve, amit te írsz , az a szokásos HA-s meg, phórumos "reális" amitől a hátamon feláll a szőr, annyira van köze az élethez.
Ilyen kérdés pl a targonca. Kap az ember 7 tonna vasat, kis motorral, gagyi kerekekkel ami feszt elromlik 11-14 millió forintért. És nincs alternatíva, mert muszáj megvenni így az ára annyi amennyi - és megveszik mert nincs más.
Szerintem. -
Nem értelek titeket. Nagy test, nagy élvezet
Anno (2006) passatom szervizbe vontatása (nem trailer, hanem vontatás) volt 24'000 Ft. majdnem 6 km út - számla minden nélkül. -
-
-
Sziasztok!
Nemzetközi viszonylatban semleges fuvarozásra keresek időszakos partnert, aki tudna nekünk megfelelő árajánlat alapján szállítmányozni. Nekem nincs TIMO regisztrációm, nem is akarok vele kínlódni.
Esetenként teljes 24 tonnás fuvarok vannak, de előfordulnak pár palettások is.
Ha valakinek van ilyen érdekeltsége, szívesen vennék elérhetőségeket ahová ajánlatkéréseket küldhetnék.Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Napelem
- BestBuy topik
- Képeken a titán színválaszték a Galaxy S25 Edge-hez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest