- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_knight
tag
válasz
BobChemistry #15 üzenetére
Hát nem tom, hogy ennyiben különböznek és máris 3x ára van... hm... reméljük októberre ez az ár lejebb esik...
-
s_knight
tag
válasz
BobChemistry #11 üzenetére
Arról sajnos csak negativot hallottam.
Meg régebben meggyűlt a bajom a VIA chipsettel. Ugyhogy sajnos maradok az nforce-nál.
-
s_knight
tag
válasz
BobChemistry #9 üzenetére
Nekem azért nem lesz jo, mert ha updatelem a rendszer 64bitesre akkor az Nforce 4es alaplapok ahogy néztem PCI Exp. esek.
IGy sajnos ezt a kártyát cserélnem kell majd. Pedig nagyon megvagyok vele elégedve.
-
s_knight
tag
Up...
-
s_knight
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha már van ilyen topic, de nem volt időm átolvasni az egészet, hogy erről az alaplapról irtak e valahol.
Szóval erről az alaplapról szeretnék több infót megtudni K8N Neo2-F (MSI)! Ugyanis egy AMD 64 FX-55ös procit szeretnék majdan venni, s most elkezdtem nézelődni, hogy milyen alaplap is kellene hozzá. Grafkártyát nem szeretnék egyenlőre cserélni. Csak alaplap, proci, ram esetleg táp. Mást nem. Szóval ki mit tud ajánlani esetleg erről az alaplapról valakinek bővebb infó?
Amugy az AMD 64 FX-55 höz milyen ramok jók? ( 1G kiszerelésben. )
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest