- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_knight
tag
válasz
BobChemistry #15 üzenetére
Hát nem tom, hogy ennyiben különböznek és máris 3x ára van... hm... reméljük októberre ez az ár lejebb esik...
-
s_knight
tag
válasz
BobChemistry #11 üzenetére
Arról sajnos csak negativot hallottam.
Meg régebben meggyűlt a bajom a VIA chipsettel. Ugyhogy sajnos maradok az nforce-nál.
-
s_knight
tag
válasz
BobChemistry #9 üzenetére
Nekem azért nem lesz jo, mert ha updatelem a rendszer 64bitesre akkor az Nforce 4es alaplapok ahogy néztem PCI Exp. esek.
IGy sajnos ezt a kártyát cserélnem kell majd. Pedig nagyon megvagyok vele elégedve.
-
s_knight
tag
Up...
-
s_knight
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha már van ilyen topic, de nem volt időm átolvasni az egészet, hogy erről az alaplapról irtak e valahol.
Szóval erről az alaplapról szeretnék több infót megtudni K8N Neo2-F (MSI)! Ugyanis egy AMD 64 FX-55ös procit szeretnék majdan venni, s most elkezdtem nézelődni, hogy milyen alaplap is kellene hozzá. Grafkártyát nem szeretnék egyenlőre cserélni. Csak alaplap, proci, ram esetleg táp. Mást nem. Szóval ki mit tud ajánlani esetleg erről az alaplapról valakinek bővebb infó?
Amugy az AMD 64 FX-55 höz milyen ramok jók? ( 1G kiszerelésben. )
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest