Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Na, végre lehetőségem volt szétszedni a gépet, és ezt találtam:
Intel chipset (talán 439TX? Nem volt jól látható, még zseblámbával sem), Socket 7 foglalat, 300Mhz-es AMD K6-2 -es proci. És egy darab USB vezérlő van rajta, tehát 2 db csatorna! Ez eddig jó, de az alaplapi tűsorról nincs kivezetés, és nem tudom milyen driver kell neki. Sima win98se-ben lévő driver, vagy intel driver, esetleg (mivel az alaplap DTK gyártmányú) valami speckó DTK driver? (Az alaplap pontos tipusa sem olvasható rendesen, pedig fehérrel rá van szitázva).
Szóval olvastam, hogy a bluefishben lehet venni alaplapi usb kivezetést, de több féle is van, nem tudom melyik kell. Tud valaki támpontot írni? Illetve a driverrel avgyok még gondba.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- ASUS B650E Max Gaming WiFi alaplap
- Biostar Hi-Fi A85S3 AMD FM2 alaplap. + AMD A6-5400K processzor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest