Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ha csinálsz egy konkrét jsfiddle példát (mondjuk a hülye kérdésre hülye választ ezzel alapból megspórolhattad volna), akkor én vagy bárki más szívesen segít ebben.
-
martonx
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
persze

-
disy68
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Szerintem az, hogy disabled-re állítod. Ha később a form a .serialize() -zal lesz kiértékelve, az kihagyja a disabled inputokat.
-
DNReNTi
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Tippem:
A checkbox kattintásra van event listener, ami beállít egy változót, hogy számolja vagy ne a szállítási ktg-et, de ez nem fut le, ha te prop()-al beállítod a checkbox állapotát. Megoldás ha a prop() mellett, beállítod ezt a változót ilyenkor is, vagy a másik: triggert() használsz. Remélem beletrafáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest