Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia.
Nem megbántani akartalak, csak szerintem rossz stílusban írtad meg a kódot. Miért?
- quotation mark? [link] [link] [link] Tehát nem arról lenne szó, hogy invalid lenne tőle a kód, de "highly unrecommended". Egyrészt olvashatatlan is lesz tőle a kód, másrészt sok IDE-ben elrontja a syntax highlight-ot, harmadrészt a stackoverflow-s linkben is említett class hibákhoz vezethet. Nem is értem, hogy miért ne tenné valaki " " közé az értéket. A style guidok is elég egyértelműek ezen kérdést illetően: [link]
- inline event handlers? Ez sem ajánlott. Vannak hátulütői. Ezekről itt olvashatsz. [link] [link] Másrészt inline ev.handlerekkel csak egy handler-t tudsz definiálni egy eventhez.
Pszeudokód:
node.onclick = alert(1);
node.onclick = alert(2);A click eseményre csak 2-t fog alertelni, mert a második definíció felülírja az elsőt.
- self-closing tags? Ezt be kell látnom lehet, hogy rosszul tudtam. Én valamiért úgy emlékeztem, hogy az újabb html specifikációkban ezek elengedhetetlenek. Pl <br> nem helyes, csak <br />. Ezt lehet rosszul tudtam.
- szerintem egységesen magyar, hol keveredik angollal? Ez már szőrszálhasogatás.. felőlem mindenki olyan nyelven írja, ahogy akarja, tényleg

disableEnterKey(event)
value1 ... value12
De a nagyja tényleg magyar. Én csak simán elszoktam már tőle
Főleg ha az összes API angolul van, akkor nem értem mi értelme magyarul írni. De ez egyéni szoc. problem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest