Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
OK, belátom, igazad van, amúgy az a vicces, hogy idéztelek, de a "portable" szóra nem figyeltem, ami pedig nem mindegy
- mert a XAMPP nálam már néha kiveri a biztosítékot, ha Windows-ról van szó.
Pedig én is azzal kezdtem, szerintem ASP.NET-ezés miatt raktam fel először az IIS-t, és csak azután láttam, hogy mekkora baromság Windows-on XAMPP-ot használni, ergo Apache-ot, amikor ott van egy kellemes grafikus felületű webszerver is, aminek a konfigurálásához nem kell konfigfájlokat buzerálni (pedig Apache esetében sajnos van tapasztalatom vele, próbálom törölni az emlékeket).
Viszont abban teljesen igazad van, hogy ha valakinek csak átmenetileg kell, aztán többet úgyse használja, akkor a portable webszerver a megoldás.
Habár ha a kérdező úgyis foglalkozik webfejlesztéssel, szerintem megéri felrakni egy normális webszervert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új pitaka tók Iphone 17!!!
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
- mert a XAMPP nálam már néha kiveri a biztosítékot, ha Windows-ról van szó.
Pedig én is azzal kezdtem, szerintem ASP.NET-ezés miatt raktam fel először az IIS-t, és csak azután láttam, hogy mekkora baromság Windows-on XAMPP-ot használni, ergo Apache-ot, amikor ott van egy kellemes grafikus felületű webszerver is, aminek a konfigurálásához nem kell konfigfájlokat buzerálni (pedig Apache esetében sajnos van tapasztalatom vele, próbálom törölni az emlékeket).