Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Igen, ebben teljesen egyetértünk, algoritmust tudjon írni, gondolkodjon a gép logikájával, ez mind megvan.
De nem mindenki tanul programozást egyetemen/szakintézményen, valaki otthon kezdi el nézegetni és aki ilyen az nem fog fél évet azzal pöpöcsölni, hogy papíron leprogramozzon valamit és csak akkor nyúljon géphez.. Rögtön a kódolásba fog belemenni és ha web területen kezd, akkor biztos, hogy php-val fog kezdeni (na jó, html, de az lényegtelen). A php meg szerintem egy ilyen otthonról, magától, tutorialokból/könyvekből tanuló embert nem tanít meg úgy programozni, mint egy c#.. De ez az én véleményem, lehet ti máshogy vagytok vele(#2287) Soak
"Minden nyelvben lehet szarul programozni"
Most nem egy php-hate vitát nyomok, tényleg, de szerintem PHP-ban sokkal, de sokkal könnyebb gányolni, mint a már általam sokszor említett C#-ban. Egyszerűen "mindent megenged" a nyelv.
(#2288) Athlon64+
Ja, az XDebugot ismertem, csak nem tudtam, hogy így hívják. Asszem xampp-vel együtt jön, nem? Vagy WAMP, már nem emlékszem
Köszi amúgy az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged