Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Akciókamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ja értem, köszi a felvilágosítást

Ettől teljesen eltérve, vissza arra a kérdésre amire reagáltál microplugin formájában:
Olvastam egy blogon nem rég, hogy érdemes a legtöbb js/jQuery kódunkat (micro)plugin formájában használni, így növelve az átláthatóságot, későbbi felhasználhatóságot stb.. Te ezt használod, vagy csak a fontosabbakat rakod pluginba? Én nem rég tértem át a sima hívásokról a function-ök használtatára, sokkal jobban szeretem.
Nem lassítja be a böngészőt az, ha tegyük fel 15 különböző microplugint kell külön beolvasnia?(mert ugye hivatkozunk rá a html-ben script tag-ben) Nem egyszerűbb egy fájlban tárolni gyorsaság szempontjából?Köszönöm amúgy a megoldást, remekül megy

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Le Mans Ultimate
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest