Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"de buttonnál én inkább onclick-el beírnám direktben mindnél, hogy mit indítson, mert minek terhelni vele a felhasználó gépét betöltés után"
A terhelés nem igazán érv ebben az esetben, az onclick attribútum használata meg csúnya, szemantikai keveredést jelent. Bár ez is felfogható egyfajta hitkérdésként, de szerintem tényleg nem szép keverni a kódot. Pl. az már eleve nem szép megoldás, ha a PHP-kódba (template-fájlba) is bele kell túrni ahhoz, hogy átírd mondjuk az onclick-attribútumba beleírt JavaScript-függvény nevét.
Meg mondjuk rengeteg legenerált elemnél rengeteg plusz karaktert is bele kell generálni az adott elemekbe szerveroldalon
, a külső JS-fájlban tárolt eseménykezelőt meg cache-ből is előkotorhatja a böngésző. 
========
(#1010) Soak : na, hogyhogy mégis visszatértél a qtipre?
style: 'ui-tooltip-light ui-tooltip-rounded ui-tooltip-dialogue'
De azért kevered a jQuery UI Dialoggal is...?
-
Soak
veterán
Közben foglalkoztam vele kicsit komolyabban és elég kézen fekvő volt, hogy .classneve , de kösznöm mindenesetre. Nem hinném, hogy ez annyira hazavágja a gépüket, nagyon kevés olyan dolog van az oldalon amit a felhasználó futtat.
Cathfaern : Egyelőre azért mert foglamam sincs hogyan kell ...
.. Ezt megtaláltam és jónak tűnt, sok minden más is van a qtip-ben ezért kézenfekvőnek gondoltam, ha innen használom a dialogot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen routert?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Samsung kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a külső JS-fájlban tárolt eseménykezelőt meg cache-ből is előkotorhatja a böngésző.