Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

spammer
veterán
IE teszteléshez meg lehet próbálni ezt: IETester
Én régen használtam, jól jött, mikor még foglalkoztam azzal, hogy IE6 alatt is kinézzen valahogy
 Egyébként lehet több IE-t futtatni, nekem volt fent IE 6-7-8-9 is egy időben, volt ilyen komplett csomag, amit le lehetett tölteni.15 rugó tényleg sovány, bár én nem ezzel foglalkozom, csak magamnak kódolok, de ennyiért maximum egy nagyon alap oldalt csinálnék ismerősnek. De hogy ajax meg jquery meg böngészőspecifikus css, hát a tököm...
 Statikus oldal, de max php switch elég egy ilyenhez (én utóbbira szavazok). 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
 - Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként lehet több IE-t futtatni, nekem volt fent IE 6-7-8-9 is egy időben, volt ilyen komplett csomag, amit le lehetett tölteni.