Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Szerintem ezt csak a te buborékod miatt gondolod
Jellemzően a jó, stabil szülői háttérrel rendelkező gyerek, aki pozitív mintát kap szüleitől, s érzelmi szinten foglalkozva van, figyelve van, azok lesznek ilyen - szerintem helyes - értékrendű gyerekek.
Mert a helyes értékrendhez leginkább szellemi stabilitás szükséges, első sorban talán az, hogy belső igények s értékrendek alakuljanak ki, ne külső nyomásra.
Egyszerű példa: ha a szülők más gyerekekhez viszonyítják saját gyerekük teljesítményet. Ha a nagyszülők rászólnak a gyerekre hogy így nem illik viselkdeni (ez eddig rendben lenne) mert majd mit gondolnak mások!
Ezek mind beégnek a gyerekekbe, s csodálkozunk ha a mai marketingcunamiban felüti a fejét az anyagi kivagyiság...Ennél sajnos szerintem tendenciálisan továbbra is jellemzőbb ez a kivagyiság, ami általában az otthoni gyerekkori élményekből s túlkompenzációból ered - vagy anyagi, vagy szellemi biztonság hiánya, rosszabb esetben mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad S1 YOGA 12.5" Touch- CORE I5 4300U - 4 db
- Dell Latitude 5590 15.6" - I7 8650U 1.90GHZ - 8 Gb- No hdd
- Apple Macbook AIR 7.2 13"3 - I5 5350U 1.8GHZ WCAM 8Gb - 256Gb
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest