Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Sziasztok,
Újabb szignifikáns lépést tettem a karrieremben: vezetői pozíciót kaptam. Nem nagy csapat, de jóval nagyobb felelősség és teher kerül rám.
A fizu a piacihoz képest messze elmarad, viszont koromat és tapasztalatomat szerintem korrektül tükrözni, noha egy 10essel magasabbra számítottam. Egy kicsit tapasztaltabb vezető hasonló poziban 200 környékén van alapfizuval.
Minden esetre nem búslakodom, mert a bónusz alapom is megduplázták az eddigihez képest, ami azt jelenti az elmúlt évek alapján, hogy az össz éves fizu bőven 200 felett lesz így is stabilan.Kíváncsi leszek, hogy alakul a jövő. Szerintem most kicsit az ugrálgatás pozíciókban le fog lassulni, de a fizetés stabilan nőni fog évről évre az említett szintig.
Időközben párom is talált munkát, így két fizuval, gyerek nélkül teljesen reálissá vált a saját ingatlan vásárlása. Egyébként ha ez valakinek nem cél, akkor konkrétan "a nem tudod mire költsd el" kategória.
Nem: Férfi
Kor: 28
Munkakör: Head of Data Management
Fizetés: 150.000CHF/év + Bónusz
Nyelv: Angol felső
Tapasztalat: 6 év
Egyéb: Munkábajárás támogatás, céges teló, laptop
Hely: SvájcAs usual, remélem vmi random fiatalt motivál az egész. Hard work pays off.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest