- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Újabb szignifikáns lépést tettem a karrieremben: vezetői pozíciót kaptam. Nem nagy csapat, de jóval nagyobb felelősség és teher kerül rám.
A fizu a piacihoz képest messze elmarad, viszont koromat és tapasztalatomat szerintem korrektül tükrözni, noha egy 10essel magasabbra számítottam. Egy kicsit tapasztaltabb vezető hasonló poziban 200 környékén van alapfizuval.
Minden esetre nem búslakodom, mert a bónusz alapom is megduplázták az eddigihez képest, ami azt jelenti az elmúlt évek alapján, hogy az össz éves fizu bőven 200 felett lesz így is stabilan.Kíváncsi leszek, hogy alakul a jövő. Szerintem most kicsit az ugrálgatás pozíciókban le fog lassulni, de a fizetés stabilan nőni fog évről évre az említett szintig.
Időközben párom is talált munkát, így két fizuval, gyerek nélkül teljesen reálissá vált a saját ingatlan vásárlása. Egyébként ha ez valakinek nem cél, akkor konkrétan "a nem tudod mire költsd el" kategória.
Nem: Férfi
Kor: 28
Munkakör: Head of Data Management
Fizetés: 150.000CHF/év + Bónusz
Nyelv: Angol felső
Tapasztalat: 6 év
Egyéb: Munkábajárás támogatás, céges teló, laptop
Hely: SvájcAs usual, remélem vmi random fiatalt motivál az egész. Hard work pays off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest