Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Apple asztali gépek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Drizzt
üzenetére
Ezt nem teljesen értem, tavaly "kevesebb mint 10%" béremelés volt, vagy "egyáltalán nem" volt béremelés? Mondjuk a kettő azonos halmazba esik, de ha utóbbi igaz, akkor azt is írhattad volna, hogy "kevesebb mint 50/100/200%-os béremelés volt"...
Nálunk kisebb-nagyobb kerekítések előfordulnak; kíváncsi leszek hogy az idén a nagyfőnök miképp fog eljárni (tavaly úgy jött ki a lépés, hogy a megszokott kerek számra kerekítéshez nem kellett mélyen a pénztárcába nyúlni: konkrétan cca. 15,38%-os béremelést kaptam. Idén, ha ugyanezen elv alapján, ugyanarra a nagyságrendre kerekít, akkor vagy csak 13,33%-os béremelést fogok kapni (remélem ez nem fog bekövetkezni, mert már tavaly is keveselltem az emelést), vagy kénytelen lesz 20%-ot emelni...
Alternatív megoldás, hogy nem fog ragaszkodni a kerekítéshez. Meglátom majd hamarosan.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Edge
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vírusirtó topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Honor Magic V2 - origami
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Alternatív megoldás, hogy nem fog ragaszkodni a kerekítéshez. Meglátom majd hamarosan.).