- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Gaming notebook topik
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pendrive probléma
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Hegyirabló #30 üzenetére
Ppi kerdese, ketszer ekkora ppinel nem lenne mirol beszelni, meg nem mindenki bamul programkodot napi 8 oraban. Nekik nem fontos, a jo olvashatosag.
-
Hegyirabló
veterán
-
arn
félisten
válasz
Hegyirabló #28 üzenetére
Passz, de azt tippelnem az osszes monitormeretuben hasonlo panel van.
-
arn
félisten
válasz
Hegyirabló #26 üzenetére
Az ips black epp ebben jobb, csak hat az is annyival dragabb, nem igazan eri meg a valtast, foleg hogy 60hzes mind. Nem ertem miert nem tudnak egy ennyibe kerulo monitorba 120hzet rakni, desktopon is jobb.
-
arn
félisten
Ha a jo olvashatosag szamit, akkor talan az ips black a legjobb jelenleg. Persze az meg mas szempontbol nem olyan jo.
-
arn
félisten
válasz
Hegyirabló #23 üzenetére
Ugyanaz a panel, a kozeljovoben nem is varhato mas
en is nagyon vartam az oledet.
-
arn
félisten
válasz
Hegyirabló #21 üzenetére
Win alatt cleartypeal kevesbe gond, mac alatt gazosabb.
-
arn
félisten
válasz
Hegyirabló #19 üzenetére
Ha szamit a jo olvashatosag, massal jobban jarsz.
-
-FreaK-
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy milyen nyűgje lesz majd a micro lednek (már azon kívül, hogy nincs még)
Egyébként az OLED szöveg megjelenítésén szerintem lehetne javítani, ha a Microsoft beépítené a Windowsba (meg az Apple a MacOS-be) ezt az eltérő pixel elrendezést támogató rendert. Szerintem már rég meg kellett volna csinálniuk.
Mondjuk azt nem tudom hogy ez mennyire korrigálható egyáltalán szoftverrel, de biztos lehetne javítani rajta.
-
arn
félisten
Ha belegondolok, hogy 2005ben ideiglenesen vettem lcdt, hogy a kov majd mar oled lesz
18 ev
Vhogy ugy erzem, elobb lesz a microled elerheto, mire az oled minden kinjat megoldjak. Azt nezem, hogy 14es meretben 200ppit tudnak, 0.12 colon (wtf) 6500at. Azt hittem inkabb a lefele skalazas problema, de ebbol ugy tunik epp a hasznalhato meretekkel.
-
arn
félisten
-
arn
félisten
Subpixel smoothot akartam irni
-
arn
félisten
válasz
Low Noise #10 üzenetére
Nem eppen, ha macet hasznalsz, ott nincs mar micropixel smooth, es homalyosnak latod a betuket. Vettem egy lcdt, aminek szinten mas volt az elrendezes, majdnem kiestek a szemeim, annyira kellett guvasztani, visszakuldtem.
A rtingsen mindig nezik, a legjobbak olvashatosagra pl a dell normal elrendezesu monitorok, az oledek ilyen szempontbol nagyon rosszak, en meg tobbnyire fejlesztek a gepen - de mar jo lenne ha atlepnek az lcd evtizedes kepi korlatait.
-
arn
félisten
Mikor jon oled panel normalis pixelelrendezessel, hogy a karakterek se legyenek rosszabbak, mint lcdn.
-
L.Edit
tag
99%-ék, hogy csak a hírnévért trollkodnak.
Akkora marhaságnak tűnik, hogy másra nem tudok gondolni. -
Low Noise
senior tag
Az LG 27 colos az nem olcsóbb? 325, ha jól emlékszem, de ilyen kis monitort nem vennék,
32 col 4K az jó lesz majd, ha majd lesznek.Majdnem megvettem az Alien 34 colosát, de emeltek az árán 60 ezer forintot, így az már végképp kiesett az anyagi keretből, jobb is, hogy így alakult, úgy érzem a 32 col lenne nekem a tuti.
-
mepet
addikt
Tobbet is adnek erte, ha 4K lenne...
-
-FreaK-
veterán
-
Karolac
csendes tag
Gyártótól közvetlenül még 649 $ az ára...
-
-FreaK-
veterán
240Hz-nél nem hiszem hogy látni lehetne a villódzást, ellenben azt biztosan, hogy OLED panelek eleve nem túl magas fényerejét megfelezi az eljárás.
Viszont az biztos, hogy ez lesz a mozgás közben legsimább képet adó lapos kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 240 Hz-es képfrissítési rátájú Spectrum ES07E2D esetében érhető el ez a szolgáltatás.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egy sajtburi, orrcsepp és egy feltöltős teló lesz házhoz, köszi!
- Ismeretlen HMD bukott le
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- SHARP/NEC MULTISYNC 86" Monitor // 4K UHD IPS LED // Bontatlan
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- ViewSonic Gamer monitor 34" - VX3418-2KPC 144Hz FreeSyncPremium VA panel ívelt
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest