Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Én közben megállapodtam Pesten... Kis hátszéllel sikerült egy olyan munkát találnom, ami alapozásnak megteszi és halálra sem kell magam dolgozzam. Be vagyok jelentve, rendesen kapom a fizetésem, nincs túl nagy felelősség a vállamon. Ennyi...
Most éppen azon fáradozom, hogy emellett találjak magamnak még egy olyan jövedelemforrást, amivel fel tudom a nettó ''fizumat'' 300-ra tornázni egy éven belül. Úgy érzem, kezdetben ennyi nem lesz rossz, főleg itthon, kishazánkban. Másik fontos szempont, hogy szerintem megvalósítható...
Összegezve: a külföldre utazás gondolatát egyelőre elvetettem, megpróbálom ebből a helyzetből a lehető legtöbbet kihozni. -
Gh0sT
addikt
Kérdés:
Beszéltem tegnap egy közvetítővel. Hajón lehetne dolgozni, határozott idejű 6-8 hónapos szerződéssel. Szállás és kaja értelemszerűen van. Munkaidő napi 11-12 óra. Állítólag nem kell megszakadni.
Fizetés: 1.000$, ami megmarad, mivel nem tudok költeni. Későbbiek folyamán van lehetőség előrelépésre (2-3 év), így akár 2.000-4.000 $ is lehet a fizu.
Mit gondoltok? Érdemes? -
Gh0sT
addikt
Igazad van! Alapesetben tényleg azt kellene csinálni, amit szeretek és ott, ahol ezt megfelelően honorálják.
Szerintem többen vagyunk úgy, hogy nem szívesen szakadunk el az otthonunktól, legyen akármennyire is sz@r a helyzet. Ezért gondoltam én is a napi ingázásra kishazánk és Ausztria között. Viszont így kevesebb lesz a választási lehetőségem. Ergo amit adnak, azt el kell vállalni. Sajnos manapság bárki pótolható...
Tudod, jelen pillanatban bármit megcsinálnék azért, hogy lássam az alagút végét. Lehet, hogy idővel én is válogathatok majd a zsírosabbnál zsírosabb állások között, de hajlandó vagyok akár a szamárlétra aljáról is kezdeni, ha így megteremthetem az anyagi biztonságot. -
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Végső elkeseredésemben nyitom ezt a topicot...
Gondolom sokan közületek nincs megelégedve a fizetésével, esetleg hajlandó pár éves áldozatot hozni annak érdekében, hogy valamilyen módon megalapozza a jövőjét.
Jelen pillanatban úgy látom, hogy a mai magyar átlagfizetések tökéletesen elegendőek arra, hogy egyik napról a másikra eléldegéljünk. A felhalmozás, a hosszú távú tervek sokak számára csak álmok maradnak. Dolgozunk reggeltől estig, jó esetben találunk olyan munkáltatót, ahol pár évet lehúzhatuk, aztán továbbállunk. Vagy azért mert nincs ránk szükség, vagy azért mert többre vágyunk egy idő után.
Ötletekre lenne szükségem. Olyan munkákat keresek, amelyek nem mindennapiak, veszélyesek, esetenként gyomor kell hozzájuk, cserébe viszont megfelelő díjazásban részesítenek. Úgy gondolom, hogy ha szeretném valamire vinni az életben, akkor hajlandó vagyok pár évet áldozni azért - legyen akármennyire rossz - hogy a családomnak a későbbiekben könnyebb legyen.
Megkérnék mindenkit, hogy ha már hozzászól a topichoz, akkor azt építő jelleggel tegye és ne csak a poén kedvéért nyilvánuljon meg! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rák
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest