- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
El vagy tévedve
ROG MAXIMUS Z790 FORMULA
1 x Realtek 5Gb Ethernet
ASUS Z790/H770/B760 – The best motherboards for 14th Gen Raptor Lake-S refresh and 13th Gen Intel Raptor Lake-S and 12th Gen Intel Alder Lake CPUs -
Dr. Akula
félisten
Hát mint mondtam az értelmét én se. Valaki biztosan azért kapott prémiumot hogy ezt megoldja.
Elképzelni nem tudom miért kell mindenáron keresztülkergetni azon a Type-C-n a videójelet, mikor van mellette más, hagyományos lehetőség. Még ha Dsub in lenne, azt megértem, hogy ma már nincs olyan port a monitorokon, és rávezeti egy modern csatira. Nade hogy DP port ne lenne... A neten is a szöghöz keresik a kalapácsot a magyarázatokkal, pl. hogy ha valaki tabletre szeretné kiküldeni a képet. Elképzelem ahogy ott ül az ember a géming pc-jével, és egy Huawei tableten akarja látni a GTA-t... Valahogy nem áll össze.
-
Dr. Akula
félisten
thunderbolt is data port connected to pci express, it doesnt have any graphic capability on its own, it has to be hooked up with GPU to get display port capability from it
on notebooks its easy...they just hardwire it, but on PCs where not every CPUs got integrated graphics it has to get display port somehowHogy minek akarná bárki is átküldeni azon a jelet, ha egyből a monitorra is kötheti, az jó kérdés, de ha mégis akarná, akkor megteheti.
(Fent ugyan Thunderboltról írnak, de az USB4-nek is van Displayport tunnelje.)
-
.mf
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest