- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
uborka3 #4893 üzenetére
Értem, de az vizsont ,hogy E-t nem szerezhetek addig még kezdő azt kételem ,mert az E kategóriás jogsi feltétele "C+E kategóriához C kategóriás vezetõi engedély szükséges" és az iskolába is azt mondták ,hogy lehet csinálni ,csak még most nem indul tanfolyam azért nem kedztem neki.
Vagy egy másik; pl. ha én D-t szeretnék ,de semmim sincs és elmúltam 21, akkor ha ügyes vagyok (
) 1 -1.5 év alatt megvagyok a D-vel (mert C-hez B kell, D-hez meg C és 21 év+ de az nincs megkötve hány évnek kell eltelnie a jogsik közt) és akkor buszt vezethetek, kis nyavadt utánfutót (amihez megjegyzem nem kell valami high skill ) meg nem? ... vicces egy rendszer.
DE ITT le van írva, csak ezt azután találtam meg miután beírtam ide a "kérdést."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- NAVEE N65 roller eladó
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest