- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz
Sanyaaa26 #15163 üzenetére
Sajnos ez ilyen én is azt hittem hogy én fizetek akkor a saját tempómban haladjunk, aha a nagy l#&@. Nekik van minden tanulóra egy általános "menetrend" és mindenkinél azt alkalmazzák mert nekik így a kényelmes, nem az a terv hogy megtanulj vezetni nem azért tanulsz azt majd akkor mondhatod el ha majd magad vezettél már le legalább 1000Km-t. Csak arra van hogy kapsz egy kártyát hogy innentől fogva magad gyakorolhass.
Nekem vizsgán jófej vizsgabiztost fogtam ki, de az oktató annyiból segített hogy elindulásnál pl. ha látta valamit nem vettem észre kicsit lejjebb nyomta a kuplungot, de ennyi. Rásegíteni nem ajánlott a vizsgára mert egyrészt már el sem fogad(ják)hatják mivel szigorúan figyelik őket másrészt felnyomnak téged és ha jól tudom egy jó darabig utána nem is mehetsz vizsgázni azaz bukod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Redmi 14C - C-kategória
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Medence topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest