Hirdetés
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
pweisz
senior tag
Szerintem akkor kéne egy külső konverteres hangkari, hogy ne kapjon zajt. Meg talán mikrofon előerősítő, meg valami normális mikró, németeknél lehet t.bone mikrókat amik olcsók és elég jók 200euró körül már szerintem tudsz jót venni. De szerintem azért kérdezz utána valami szakmai forumón.
Nekem volt hangkarira kötve sima kondenzátor mikró valami márkátlan, de mondjuk nekem lehet erősítést kapcsolni a bemenetre ugyhogy hangerő viszonylag jó volt, de a minőség az valami rettenet. -
loszerafin
senior tag
Én itt okosodtam:
www.pako.hu, kedvesek, segítőkészek voltak. Úgy láttam, gagyit nem is árulnak.
Az eladók szakosodtak, pl. van mikrofonos ember (én vele beszéltem anno)
[L]http://www.pako.hu/index.php?gyartok2=Mikrofon&marka2=osszes&oldal=termekek[/L] -
loszerafin
senior tag
Amikor a hangvezérlésről olvastam, ott volt, hogy feltétel a jó mikrofon.
Az USB-s füles-mikrofon párost ajánlották.
Lehet kapni Line In-re köthető mikrofonokat, különböző karakterisztikákkal.
Sajnos - mivel ezekhez erősítő kell - meglehetősen drágák.
Ha egy szobában levő beszélgetést kell felvenni és a beszélgetők bárhol állhatnak és a mikrofont nem lehet mozgatni, akkor dinamikus mikrofon kell mégpedig nagyon érzékeny,
azaz külső táplálású (24 V), pl. vese karakterisztikájú. -
DrSoul
őstag
Most ide is írok, egy másik topicba is írtam, de nem nagyon reagállt senki.
Profi mikrofont keresek, amit PC-re lehet kötni, és amit nem vág tönkre a hangkártya feszültsége (tehát amit valóban PC-re lehet kötni).
Hangfelvétel lenne a lényege, de kifogástalan minőségben, semmi zaj, tiszta hang stb. Tehát profi felvételhez. Hangkártya: Audigy Player. -
PrinczA
őstag
Keresek erzekeny mikrofont amit pc-re lehet kotni (gondolom mind ilyen), a gepben egy alaplapi hangkartya van es egy kis szobaban kene felveteleket kesziteni (beszed). Probaltam 1-2 mikrofont (philips, no name, nokia autos kihangosito) de 1ik sem jott be.
Gyenge a felvetel hangerje, nagyon halk a felvetel, hiaba huzom fel a hangerot.
Aktív témák
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest