- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Náncsi néni tényleg elég jó, Bp II. ker Hidegkút, tehát kicsit odébb van azért a BME-hez képest, de szerintem is megéri oda elmenni.
Kicsit kintebb (Solymáron) tudok még egy elég jót (Aranykorona), illetve az V. és XII. kerületben, bár ezek sem olcsó helyek.
ja, és a 6. ker. Szív utcában is van egy egészen jó francia étterem, kívülről nem olyan mutatós, a berendezése belül is kicsit olyan "vidéki franciás", viszont az ennivaló nagyon jó. szintén elég drága, és arra is érdemes figyelni, hogy jó étteremhez méltó módon viszonylag (inkább nagyon) kis adagokat szolgálnak fel.
-
brumesz
aktív tag
Ha pesti vagy, akkor ajánlom Náncsi néni vendéglőjét. Nem egy olcsó hely, de nagyon-nagyon finom kajákat csinálnak. Specialitásuk a túrógombóc. Kb. 7-8 éves koromban jártam ott először, akkor hatalmasnak láttam a gombócot. Aztán most a 17. szülinapom alkalmából megint sikerült eljutni oda, és nagy mamlaszként is hatalmasnak látom
és nagyon finom
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest