Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred86
csendes tag
válasz
dethroner #9800 üzenetére
Ha már ennyire kitartó vagy és más nem válaszol, akkor én próbálok némi segítséget nyújtani.
Csak magát a mikrofont szeretnéd cserélni vagy a töltő panelt amin van mikrofon?
Ha csak mikrofonod van, akkor előbb a régit le kell forrasztani a panelről. Fekete és piros vezeték. Majd annak a helyére forrasztani az újat.
Szétszedés pár lépésben.
-Kikapcsolod.
-Hátlapot leveszed.
-Akkumulátort, sim kártyát vagy kártyák és a sd kártyát is kiveszed.
-6db csavar eltávolítása, van egy az sd kártya helyén is, lehet, hogy cimke takarja.
-Burkolat óvatos eltávolítása, külön figyelve a hangerőszabályzónál, hogy a flex kábel ne szakadjon le.
-A telefon jobb alsó sarkában van a mikrofon, azt kell majd kivenned.
-Antennát lepattintod a panelről ami a töltésért is felelős, majd kicsavarod a 2db csavart ami a panelt tartja.
-Ezután már óvatosan kiemelheted a teljes panelt, amit alulról egy flexkábel tart vissza, de ne aggódj ki fog pattanni a csatlakozóból és nem lesz gond vele.Ha teljes paneled van, akkor azt teszed be és szereled össze. Ha csak mikrofonod, akkor most jön a forrasztás.
Összeszerelésnél figyelj, hogy a panelt jól csatlakoztasd vissza, valamint a hangerőszabályzó gombokra, hogy ne sérüljön.
Ha valami nem világos, akkor kérdezz vagy keress bármilyen jiayu g3 szétszedős videót a neten, hátha mutat valamit amit én nem tudtam megfelelően leírni.
Üdv
FredLátom megelőztek páran mire bepötyögtem, de azért hagyom, hátha van benne valami használható
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest