Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #19100 üzenetére
Ha azt a téves konklúziót vonja le, hogy de jól leosztott, hogy még vissza sem tudok szólni, akkor nem feltétlen
Pl felbátoríthatja, és elkezdhet trollkodni a fórumon (bár akkor már lehet moderátornak szólni).
-
törölt tag
Ha letiltok egy felhasználót, hogy ne tudjon nekem privát üzenetet küldeni, az feltűnik neki, vagy a rendszer úgy jelzi ki, hogy továbbra is megkaptam?! Csak mert nem teljesen mindegy, hogy abban a hitben él, hogy nem tudok rá reagálni, vagy pedig abban a tudatban, hogy le van ejtve
Megtalált egy szánalmas régi rajongóm
-
törölt tag
- egyébként amik saját szerverről mennek azok általában átcsúsznak...
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #15941 üzenetére
Nem játszunk ilyet :)
-
törölt tag
Nos én úgy akartam - és úgyis csináltam -, hogy lezártam az előző Nicket teljesen a törlése végbement, majd pár nappal később regisztráltam le ezt - azaz ma. Így sosem volt egyszerre egyidőben két Nickem. Sőt az elmúlt 10+ évben ez most a második. Kellett már a frissítés.
-
törölt tag
Üdv!
A szabályzatban ez áll:
Pár nappal ezelőtt a negyedik pont fényében töröltem a régi nevemet. Tehát már nem létezett felhasználóm napok óta, mikor is ma ezt a jelenlegit leregisztráltam. Így tehát ennek fényében nem sérült az egy felhasználó 1 nic szabály. Az ok a váltásra az volt, hogy jobbnak láttam új néven megjelenni, sima Nick váltásnál, mert ott látszik mindenki számára, hogy ki voltam előzőleg. Amit viszont nem szerettem volna, sokan zargattak privátban is stb... a kérdés, hogy maradhat e így a Nick vagy angolosan távozzak?
Ha az utóbbi távozok magamtól.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Starlink
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest