- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
BomiBoogie #11450 üzenetére
És egyébként a fejlesztésnél mik a prioritások? Mert az általam e topicban korábban javasolt dolgokra, a kutya nem reagált semmit. Ami nekem azt sugallja, hogy én lennék az egyetlen, akinek ilyen óhajai vannak. Ezt mondjuk erősen kétlem.
-
canniball
nagyúr
válasz
BomiBoogie #11420 üzenetére
Értem, akkor várjuk szeretettel.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BomiBoogie #11372 üzenetére
Ja, hogy így. Okés, akkor már közös nevezőn vagyunk.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BomiBoogie #11370 üzenetére
(facepalm)
Egy büdös szóval sem állítottam, hogy megfelelően szabályozott, csak szimplán arra reagáltam, hogy "Magyarországon meg szerintem a kormány azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák.", mert ez így ebben a formában nem igaz, nyilván van valamilyen szintű fogalma az illetékes személyeknek, de amúgy meg nehogy már úgy tűnjön, hogy én a kedves kormányunkat bármilyen módon is védeni kívánom, azért nem bolondultam megA másik meg, hogy a jogalkotói álláspontot nehogy már nekem kelljen elmondanom, mondja el olyan, akinek elvileg valamennyire értenie kell hozzá, vagy lehet minimális rálátása - hát ez nem én vagyok, én nem vagyok jogász, és nem is akarok az lenni
, úgyhogy ezt a kérdést inkább visszapasszolom neked.
Amúgy meg ilyen alapon a felhőalapú technológiák sem "megfelelően szabályozottak", de nehogy már ezt nekem kelljen elmagyaráznom neked... -
HuMarc
veterán
válasz
BomiBoogie #11036 üzenetére
Mivel amúgy is sok a Melyik ****-t vegyem? topik, ezért gondoltam arra, hogy ne a rangja változzon meg, csak a 0. hozzászólásban szerepeljen a neve.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest