Hirdetés
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lezso6 #12488 üzenetére
Hát figyu, én fejlesztőként abszolúte meg tudom érteni az ide-oda csúszásokat, még olyan esetben is, amikor helyenként apró dolgokat kérnek (mivel mindig van valami, ami az ütemezésben akkor is előrébb van, ha a másik feladatot megoldani csak 30 perc lenne), DE amikor egy házigazda azt ígéri, hogy PÁR HÉTEN BELÜL lesz átállás egy új rendszerre, és azzal szemben még több, mint egy ÉV múlva sem látnak a felhasználók az egészből semmit, akkor az nem csúszás, hanem lavina.
És igen, nagyon sokszor a becslések is elcsúsznak, de ilyenkor utólag azért szerintem illik jelezni, hogy sorry, ezt kicsit félretippeltük, hosszabb időt vesznek igénybe a fejlesztések, mint azt saccoltuk, de jó lesz. (Kevesebb anyázás, több megértés, nem rekednek meg a reményvesztettség/legyintés állapotában.)
A klubtagsági IZÉ akkorra várható, vagy előbb motorcsere, utána szép lassan aktiváltok ilyen jellegű újításokat?
Aktív témák
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Tesla topik
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest