- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lezso6 #12488 üzenetére
Hát figyu, én fejlesztőként abszolúte meg tudom érteni az ide-oda csúszásokat, még olyan esetben is, amikor helyenként apró dolgokat kérnek (mivel mindig van valami, ami az ütemezésben akkor is előrébb van, ha a másik feladatot megoldani csak 30 perc lenne), DE amikor egy házigazda azt ígéri, hogy PÁR HÉTEN BELÜL lesz átállás egy új rendszerre, és azzal szemben még több, mint egy ÉV múlva sem látnak a felhasználók az egészből semmit, akkor az nem csúszás, hanem lavina.
És igen, nagyon sokszor a becslések is elcsúsznak, de ilyenkor utólag azért szerintem illik jelezni, hogy sorry, ezt kicsit félretippeltük, hosszabb időt vesznek igénybe a fejlesztések, mint azt saccoltuk, de jó lesz. (Kevesebb anyázás, több megértés, nem rekednek meg a reményvesztettség/legyintés állapotában.)
A klubtagsági IZÉ akkorra várható, vagy előbb motorcsere, utána szép lassan aktiváltok ilyen jellegű újításokat?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest