Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabis
aktív tag
Az gáz benne, hogy a VGA nem hogy Display portol nem bootol be.. hanem bekapcsolt Állapotú Secure boot mellet sem kapcsol be.. kénytelen voltam azt is kinyomni.. hiába van meg kell 11nek .. kb pofon a szarnak..
-
tserrof77
őstag
Lassan amit művelnek zöldék, kezd tényleg kínos lenni. És akkor még vegyük hozzá a bedugult 30xx raktárkészleteiket is...
-
Csabis
aktív tag
3080Ti vel is volt hasonló, de nekem meg pláne nem hogy a vgat kellet kivennem hanem cput is mert i9 9900KF, ami betettem 8600K .. De gye idő után nem sikerült .. ugy sem .. igy kikapcsoltam a SB csak CSM -mel használom.. Frimwaret is frissítem illetve vga biost is..
De hard reset is hazavágja A SB uefi részt.. az alaplapon.. Saját tapasztalat..
pontosan kitesztelni nem tudtam.. ill nem ismerek senkit aki ezt meg tudná nézni. -
Lacccca87
addikt
Ezt azert a minosegbiztositasi terulet kiszurhatta volna. Az meg megintcsak jofejseg hogy dobj egy masik vgat melle es arrol bootolj (elvben intel oldalon van integralt nem lehetetlen megoldani), csak eppen nem fer be melle meg1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Androidos tablet topic
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest