-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlashMate
csendes tag
válasz
paramparya #838 üzenetére
előszöris leellenőrzil, hogy amit megadott az adott felhasználó, az jó e (sql kérés ilyenforma: SELECT * FROM felahsznalok WHERE nev='''.$_POST[nev].''' AND jelszo='md5(''.$_POST[jelszo].'')' ) ezután az értéket leellenőrizve ha jó beállít néhány sessiont, ha nem, akkor:
...
else {
echo ''<script language=javascript>alert('Nem jó név, és/vagy jelszó!')</script>'';
}
... -
SlashMate
csendes tag
Hello mindenki.
Lenne egy nagyon egyszerű, de nekem mégis gondot okozó kérdésem.
Tehát: Van egy kis egyszerű php bejelentkezős scriptem (nem a php-vel van a gond), és abban az esetben, ha rossz név, ill jelszó párost ad meg, hibaüzenetként egy javascriptet állítottam be, amit az alert() el íratok ki. Kérdésem: Hogyan lehet megcsinálni, hogy az alert ablak ''leokézásától'' függetlenül a lap betöltése (képek, sql kérések, stb.) folytatódjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest