- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ja, nem js... Pont ebben segítettél anno... [link]
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A padding: xxxpx, margin:-xxxpx-el oldottam meg. A menünél annyi van, hogyha rákattintasz, kinn hagyja az almenüt. Azóta sem értek a js-hez, nem tudom mi mást csinálhatnék...
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, végül sikerült egyik módszerrel megoldani. Amúgy a menün elkészítésénél segítettél még nyáron. Remélem így már tényleg jó lesz... Szóval köszönök mindent.
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Bocsánat, azért írtam a linket, mert ha rákattintasz jelentkezni kell annak a hibának, amit leírtam. Azt gondoltam, az többet ér, mint egy screenshot. Nem néztem senkit hülyének, pláne már segítettél nekem. De hát leírtam a hibajelenséget. Rakjak be screenshotot?
-
G.F.
aktív tag
Azt szeretném elérni, hogy rendesen igazítsa a legmagasabb divhez a többit, ne csak a fent leírt műveletek utám. Bocsánat, ha nem volt egyértelmű, nekem annak tűnt...
Martonx: Ez tűnt a legegyszerűbbnek!
-
G.F.
aktív tag
Div-ek magasságának egalizálására találtam sok jquerys megoldást, múködik is, de van egy kis szépséghibája. FF alatt a betöltés után lecsal vagy 40 pixelnyit a magasságból, vagyis kilóg a tartalom, és frissítés után áll csak helyre. A Chrome-nál, Safarinál meg ugyan az, csak el kell kattintanom egy másik oldalra, majd vissza a kezdőlapra. IE11-nél jó. itt az oldal
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm szépen a megoldásokat mindkettőtöknek...
-
G.F.
aktív tag
Van egy menüm, ami most úgy működik, ahogy kell: [link]
Én viszont azt szeretném, ha az aktiv menüponthoz tartozó submenük mindig látszódnának. Én a javascripthez egyátalán nem értek, de 'martonx' fórumtárs egy másik topikban javasolta, hogy nézzek szét itt, hátha kisegít valaki egy javascripttel. Előre is köszönöm a fáradozásaitokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Stargate
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Keystation 49 (Midi controller)
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi