-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mandleee #9562 üzenetére
Nem maradtál le sok mindenről, lényegében megfogalmaztad, mik íródtak ott le. Csak némi kiegészítés:
1. pont: Tökéletesen egyetértek.
2. pont: Ez attól függ. Ha ugyan olyan a projekt, csak a köntös más / vagy egyes egyedül vagy a saját rendszered használatára, akkor probléma nélkül újra felhasználható, amennyiben hozzáad és nem elvesz az értékéből (vagyis nem lesz az adott projekt hibás a régi rendszertől). Lehet, ezt nem tudtam megfogalmazni pont úgy, ahogyan a fejemben hangzik, de remélem átment a szövegen keresztül a gondolat
3. pont: Ezzel is egyetértek.
4. pont: Ezt viszont átfogalmaznám. "Ha keretrendszert használsz" helyett szerintem "Ha tudsz keretrendszert használni" jobb megoldás. Fentebb ugyanis írtam róla, hogy a használat nem feltétlen egyenlő a tudom azt is, hogyan működik-el. Anélkül meg ugye sokat nem ér.Én magam nem dolgoztam még külső keretrendszerrel önálló projektnél, dolgoztam azonban csapatban olyan oldalon, ahol az alapokat keretrendszerekre építették. Megjegyzem, ez éppen egy Webshop volt. Én dolgoztam az oldal blog részén, és kimondottan probléma volt, hogy az alapokhoz nem szabadott hozzányúlni, a végeredmény pedig pont emiatt nem nyerte el a tetszésemet. Ez főként a megjelenésre vonatkozott. Itt jött képbe a saját kis turpisság, ugyanis a blog megnyitásakor lefutott egy kis scriptem, ami hatástalanította az összes többi, nekem nem kellőt
-
Bzozoo
tag
válasz
mandleee #9562 üzenetére
Pont a mai webfejlesztő meetup-on volt szó a React negatívumairól és Svelte-ről, mint alternatíva.
Tehát attól, hogy valami keretrendszer, még nem egyenlő azzal, hogy egy csomó haszontalan kód behúzására van szükség.
https://youtu.be/6MwUv6lvK4w?t=2088 -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest