- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
"Ha csak a HTML kódot akarod, akkor nyomj egy tetszoleges oldalon egy jobbklikket és View Page Source vagy Inspect "
Hát ez JS ismeret nélkül is nyilván egyértelmű, de mint említettem, nem akarom hogy a böngi ehhez betöltse előbb az oldalt.
"Ha válaszolsz a legeslegelső kérdésemre, akkor többet tudunk segíteni."
Írtam, hogy a w3schoolon próbálgatok példákat + saját ötleteket nyilván, de nem vagyok webmester és programozó, nem értek a webtechnológiákhoz, egyszerűen csak érdeklődöm a témában és szeretnék bizonyos dolgokat megoldani elképzelés szerint...
Az alap gond tehát itt keresendő, nem tudom mivel mit és hogyan lehet, mik a határok és korlátok. Ezért jövök egy fórumra érdeklődni és nem íratkozok be 100 ezrekért egy suliba, mert az nem éri meg és olyan mélységig nem is érdekelne + nem ezzel akarok foglalkozni és pénzt keresni. Viszont mindig azt kapja az ember általában, hogy miért nem érdeklődik, kérdez és jár utána, hisz sokan hasonlóan már eljutottak komoly webtervezői státuszba is. Nekem elég csak pár egyszerű dolog, nem török a magaslatokba. Ennyi. Ha tetszik ilyen egy a témában félművelt érdeklődő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Parkside szerszám kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest