Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ArchElf
üzenetére
"Szerintem a hivatkozásokat PHP-vel generálják adatbázis ID alapján (valószínűleg a kódnak mint mondjuk memo elemnek ez a rekord id-ja)."
Akárhányszor frissítem az oldalt, mindig más random generált id lesz az eredmény. Akkor mi köze ennek az adatbázis ID-hez?
Ezt nem értem.Van egy olyan gyanúm egyébként, hogy ez a syntax highlighter nem az ő termékük, hanem valami ingyenes cucc, és akkor nem jogsértő használni, majd utánanézek.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ArchElf
üzenetére
Igen, én is ezt mondtam
Csak azt nem vágom, hogy ha a linken elérhető tartalmat megfelelő változók megadásával beágyazom saját oldalra, akkor az működőképes-e.
Pl. a flashvars részben az első kódrészletnél most nálam ez van (ez itt dinamikusan változik):
flashvars="highlighterId=highlighter_514695"
És a div id-je a következő:
highlighter_514695
Szóval elvileg stimmel a kettő, így rendelik hozzá, de vajon ez saját oldalra beágyazva működik? Az id dinamikus változtatását már JavaScripttel oldják meg?
Még egy kérdés merült fel bennem: ha alapból tiltják biztonsági okokból a clipboardhoz való hozzáférést, akkor ez mégis hogyan tudott hozzáférni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ezt nem értem.
Csak azt nem vágom, hogy ha a linken elérhető tartalmat megfelelő változók megadásával beágyazom saját oldalra, akkor az működőképes-e.