-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Mármint jó kérdés még mindig hogy mit és hol szeretnél csinálni.
Azt a részét már megoldottam. Azt akartam csak elérni, hogy míg az eredeti (ettől is kezdetlegesebb
) megoldásomban szerver oldalon (PHP) generálódott a komplett tartalom (a bejegyzésekhez (feed) kapcsolódó változók, és az azokat körbefogó HTML kódot is ott raktam össze, és ezt kérte le a kliens JS-tel), az új módszerrel a szervertől már csak a bejegyzésekhez (feed item) kapcsolódó változók érkezzenek, az azokat körbefogó HTML kódot pedig a kliens rakja össze "helyben".
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) megoldásomban szerver oldalon (PHP) generálódott a komplett tartalom (a bejegyzésekhez (feed) kapcsolódó változók, és az azokat körbefogó HTML kódot is ott raktam össze, és ezt kérte le a kliens JS-tel), az új módszerrel a szervertől már csak a bejegyzésekhez (feed item) kapcsolódó változók érkezzenek, az azokat körbefogó HTML kódot pedig a kliens rakja össze "helyben".