Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

LOGOUT blog

válasz martonx #6086 üzenetére

Hát igen, vannak benne Taskeres részek is. Ezért sem lenne sok értelme jsfiddle-re feltenni, mert úgyse tud lefutni. Szóval inkább feltettem pastebinre, de ha kell felteszem a fiddlere is.

Itt a teljes kód förtelem. :D

A változók nevében ne keressetek logikát, hajnalban írtam, szóval nem volt fantáziám agyalni a neveken.

Néhány Tasker specifikus rész értelmezése:

readFile - ahogy a neve is mutatja, ki tud olvasni egy fájlt, amit li lehet menteni változóba

global & setGlobal - a Tasker is tud tárolni változókat, ez azért jó, mert a kód lefutása után is megmaradnak. Illetve ezeket tudom használni más Taskeres projektekben is. A global('változó neve') kiovassa a változó neve változót, míg a setGlobal('változó neve', 'érték') pedig berakja a változónak az értéket/másik változót

convert(változó, "htmlToText") - átalakítja a változóban a html formát, szövegre. Tehát a tageket lecsippenti. Sajnos a hangulatjeleket is, ezért kéne előtte feldolgozni a hangulatjeleket szöveggé.

flash(változó) & flashLong('érték') - kiírja egy androidos Toastba az adott értéket/változót. Hasznos pl debuggolásnál.

És a probléma:

A kódnak azt kéne csinálnia, hogy a Tasker/temp/file.html-ben található utolsó hsz-t és szerzőjét vágja ki. Majd a hangulatjeleket alakítsa át szövegesre, végül pedig alakítsa át szöveges formátumba (tehát a html tagek tűnjenek el) és ha van [ Szerkesztve ] a hsz végén, akkor azt is szedje le. Ez mind megy is szépen, ha a hsz tényleg csak hangulatjeleket tartalmaz. Ha van benne más kép is, akkor a hangulatjel és a kép közti részt kivágja. Ez logikus is, de nekem csak a hangulatjel tagjeit kéne kicserélnem. Van erre valami mód, ahelyett, hogy egyenként lereplace-lem az összes létező hangulatjelet, vagy a mostani "megoldás" helyett?

Új hozzászólás Aktív témák