Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Az egészben tényleg az a durva, hogy bármilyen segítséget felhasználhatott (mármint azonkívül, hogy valakivel elküldeti a megoldást, hogy felvegyétek, mert az úgyis kiderül), szóval ha valaki valamirevaló fejlesztő, akkor nem igaz, hogy egy formot nem tud kiguglizni. Az sem mentség, hogy ő inkább irányítgatta az embereket, meg én sem értem, akkor hogyan vizsgálhatta felül mások kódját, ha ilyen hülye a kódoláshoz. Most például ezt az MDN és form szavakat egymás után írva három másodperc alatt találtam:
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/Guide/HTML/Forms
Ha valaki ez alapján nem tud összerakni fejlesztőként egy űrlapot, akkor az ássa el magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- Gran Turismo
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis azt nem gondoltam volna, hogy itthon is kaphat ennyit egy senior webes.