Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Hmm, hát nem tudom sajnos, mi volt az eredeti kódban, így nem tudom, mit csinált rosszul, de mondjuk így segíteni is nehéz az illetőnek, hogy törölte.

Ja, a CMS-es mondatod akkor valóban félreérthető volt, azt hittem, arra gondolsz, amikor egy magát fejlesztőnek tartó valaki behányja inline módon az adatbázisba a kódokat, azt meg ki kell túrni, berakni a HTML-kimenetbe, script-tagek közé, természetesen az inline-sága miatt ez(ek) a kódrészlet(ek) nem is cache-elhető(ek), így a betöltést értelemszerűen lassítja, mivel a böngésző gyorsítótárazását sem tudja kihasználni. Lett volna alapja egyébként, ha erre gondolsz, sajnos láttam már pár ilyen módon megírt, hányadék modult. Miközben persze már a modul írásakor is régen voltak olyan módszerek, amikkel tisztességesen be lehet tölteni a kódokat modulárisan, de fájlokból...
Az az ilyen "nekiesek, hadd szóljon" típusú fejlesztő.
(Aki nem hajlandó eltölteni plusz egy órát a dokumentáció/hasznos tutorialok olvasgatásával, mert haladni akar, cserébe csinál egy kupac szart.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogwarts Legacy teszt
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az az ilyen "nekiesek, hadd szóljon" típusú fejlesztő.