Hirdetés
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát végül is ötletadónak nem rossz, de szerintem értelmesebb lenne akkor már inkább más nevet adni az ilyen custom kódoknak, ha már az eredeti működést elcseszi.
Mármint ha kiemeljük a kontextusból az event handlert, és fogalmunk sincs róla, hogy ez úgy készült, hogy át lett definiálva a beépített addEventListener, mert mondjuk más fejlesztők vagyunk, mint aki ezt készítette. Szóval ez akkor lenne poén, ha az eredeti szintaktikával is helyesen működne (értsd: az event handler az eventet kapná első argumentumként, ahogy eredetileg is van, nem az event.targetet), és így "hordozható" lenne. Na mindegy, amúgy jópofaszság. 
Fú de sokat pofáztam, szóval így jobb sztem akkó' má':
http://jsfiddle.net/LLkV4/2/
De nem is tudom, minek analizáltam ennyit a dolgot, fáradt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mármint ha kiemeljük a kontextusból az event handlert, és fogalmunk sincs róla, hogy ez úgy készült, hogy át lett definiálva a beépített