- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #2944 üzenetére
Maradtam annál, hogy az oldal illeszkedjen a böngésző kijelző méretéhez, annyi kritériumot adtam neki, hogy csak 2 elem változik dinamikusan a háromból, és és lefixáltam hogy 1000x670 pixel legyen a legkisebb (Ezt kb 1024x768-as felbontásnak felel meg, és ennél nagyobb felbontás esetén méretezi csak az oldalt át). Így nem kellett bíbelődni a betűmérettel, nagyon felbontáson és mobil készülékeken is tökéletes a megjelenítés. Szóval elvetettem a javascriptet, de amúgy nem is funkcionált úgy a dolog ahogy terveztem volna. Nem tudtam tökéletesen beállítani, hol túl kicsik voltak a betűk, hol túl nagyok és összefolytak.
De amiket itt leírtam inkább már CSS, szóval nem itt lenne a helye, elnézést is kérek érte.
Annyit hozzáteszek hogy tetszik ez a megoldás, ha az oldal tartalma nagyobb mint ami kiférne akkor se nyúlik tovább és jelenik meg oldalt a böngésző görgető sáv, hanem az aktuális div-ekre ahol hosszabb tartalmak vannak, egy szép jQuery-s scrollbar-t állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest