- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Meg mert felülről ez jött, hogy így csináljam (és akkor így kell)"
A megrendelőidnek, főnökeidnek a szerencsés kivételtől eltekintve k×rvára fingja nincs arról, hogy egy rosszindulatú támadás hogyan történhet. A fejlesztőnek attól még gondolnia kell a biztonságra, törekedni a rosszindulatú támadások elkerülésére.
Ez egyébként sem zárja ki azt, amit a megrendelőd kért, hogy a felhasználó maradjon bejelentkezve a böngésző bezárása után is (ami egyébként nem egy földtől elrugaszkodott gondolat)... tehát szerintem nem igazán értetted, mire akartunk kilyukadni.
De az előbbi hozzászólásomban írtam egy példát, hogy hogyan írhatja át simán a júzer a kapott adatokat, abból talán érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az előbbi hozzászólásomban írtam egy példát, hogy hogyan írhatja át simán a júzer a kapott adatokat, abból talán érthető.