Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Jim-Y #2634 üzenetére

"ez nem tudom, hogy jön ide, bár akkor lehet nem értem még mindig az alapproblémát, nem azt kéne megvalósítani, hogy ha mondjuk ő letölti a gmailes kiegészítőt webstore-ból, akkor ennek az ikonját kéne online tárhelyen lévő képre változtatni?"
    Én meg nem értem, mit nem értesz azon, hogy hogyan jön ide. :D
    Hát épp az extensionökről kapsz adatot a chrome.management-en keresztül, így azok default ikonjáról is. Hogy változtatni is lehet-e ilyen módon, azt nem tudom, mert ez a része elég szegényes a Chrome-doksinak... :(
    Értem én a példádat, és azt is, hogy a jobb megoldás valószínűleg tényleg a két extension közti kommunikáció, de én az adott helyzetre próbáltam kerülő utat találni - a chrome.management-en keresztül elérhető dolgokat nem próbáltam, így ezzel tapasztalatom még nincs. Na, de lehet, hogy holnap rászánom magam, már érdekel. :D

===

(#2636) : "shell scripttel" - vagy Windows esetén egy sima batch-fájllal, amit a gép indítására (vagy bizonyos időközökre) ütemez, azt' kész. Vagy ha frissül egy kiegészítő, akkor azt úgyis látja, és akkor ráküldi a batch-fájlt. :P

Új hozzászólás Aktív témák