-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ez nem tudom, hogy jön ide, bár akkor lehet nem értem még mindig az alapproblémát, nem azt kéne megvalósítani, hogy ha mondjuk ő letölti a gmailes kiegészítőt webstore-ból, akkor ennek az ikonját kéne online tárhelyen lévő képre változtatni?"
Én meg nem értem, mit nem értesz azon, hogy hogyan jön ide.
Hát épp az extensionökről kapsz adatot a chrome.management-en keresztül, így azok default ikonjáról is. Hogy változtatni is lehet-e ilyen módon, azt nem tudom, mert ez a része elég szegényes a Chrome-doksinak...
Értem én a példádat, és azt is, hogy a jobb megoldás valószínűleg tényleg a két extension közti kommunikáció, de én az adott helyzetre próbáltam kerülő utat találni - a chrome.management-en keresztül elérhető dolgokat nem próbáltam, így ezzel tapasztalatom még nincs. Na, de lehet, hogy holnap rászánom magam, már érdekel.===
(#2636) : "shell scripttel" - vagy Windows esetén egy sima batch-fájllal, amit a gép indítására (vagy bizonyos időközökre) ütemez, azt' kész. Vagy ha frissül egy kiegészítő, akkor azt úgyis látja, és akkor ráküldi a batch-fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged