- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balázs1986 #2624 üzenetére
Hát basszus, igazad van, IE-ben nem is teszteltem. Tényleg a window.event a megoldás.
Itt van egy magyarázat, hogy miért is nem megy: [link]
"The problem is that e is undefined in IE because no event object is passed as a parameter to the event handler. You need the window.event property"Mindig meglep, hogy micsoda egy szar ez az Internet Explorer, hogy mindent tök máshogy kezel, mint az összes többi normális böngésző...
Viszont ez, amit korábban szintén linkeltem, gond nélkül működik IE-ben is, mert a jQuery lekezeli az ilyen böngészőbeli hülyeségeket, így az IE-ben előforduló gány dolgokat is.
Ha már így dumáltunk róla, megcsináltam a JSBinen a javított változatot is:
http://jsbin.com/axuzid/3/edit#javascript,html,live
Ez IE8-ban már jól működik!Plusz felraktam ide is:
[Checking arrow key codes with plain JavaScript]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest