- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, instant világ, instant 'elvárások'. És igen, türelmetlen voltam, vagyok - de amiatt is, mert ez képgaléria dolog ezer éves történet már és nem értem, hogy miért kell még ma is szarakodni vele, igenis számítanék rá hogy van egy jó leírás, rávezetés, kód, stb erre.
Sejtettem hogy a kutakodás marad.. Ha oda (nem) jutok akkor Bzozo-nál jelentkezem, köszönöm a felajánlást!
-
nevemfel
senior tag
Csak nem érdekünk.
Nem csak arról van szó, hogy nem érdekem.
Hétköznap dolgozom, csak alkalmanként van időm bekukkantani a topikba. Ha van esetleg valami technikai dolog, amiben kapásból segíteni tudok, akkor szívesen segítek, de sem időm, sem energiám nincs arra, hogy órákat szenteljek egy adott témának, hacsak nem pont olyan probléma, amivel jelenleg épp én is foglalkozom.
Másrészt ha már a konkrét példát vesszük, a galéria szkriptet, biztos nem állnék neki sajátot írni, hacsak nem pont az a célom, hogy sajátot akarjak készíteni, vagy ezen keresztül gyakorolni a javascript programozást. Egyrészt mert gigatonnányi galériakezelő szkript van készen, csak meg kell keresni, másrészt ha igényeset akarsz csinálni, ennek is megvannak a maga buktatói, ami miatt elég sok idő nulláról megcsinálni korrekten (különféle médiaformátumok kezelése, touch eventek mobileszközökön, túl nagy kép átméretezése a viewporthoz alkalmazkodva stb, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- XPEnology
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest