- 3D nyomtatás
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, instant világ, instant 'elvárások'. És igen, türelmetlen voltam, vagyok - de amiatt is, mert ez képgaléria dolog ezer éves történet már és nem értem, hogy miért kell még ma is szarakodni vele, igenis számítanék rá hogy van egy jó leírás, rávezetés, kód, stb erre.
Sejtettem hogy a kutakodás marad.. Ha oda (nem) jutok akkor Bzozo-nál jelentkezem, köszönöm a felajánlást!
-
nevemfel
senior tag
Csak nem érdekünk.
Nem csak arról van szó, hogy nem érdekem.
Hétköznap dolgozom, csak alkalmanként van időm bekukkantani a topikba. Ha van esetleg valami technikai dolog, amiben kapásból segíteni tudok, akkor szívesen segítek, de sem időm, sem energiám nincs arra, hogy órákat szenteljek egy adott témának, hacsak nem pont olyan probléma, amivel jelenleg épp én is foglalkozom.
Másrészt ha már a konkrét példát vesszük, a galéria szkriptet, biztos nem állnék neki sajátot írni, hacsak nem pont az a célom, hogy sajátot akarjak készíteni, vagy ezen keresztül gyakorolni a javascript programozást. Egyrészt mert gigatonnányi galériakezelő szkript van készen, csak meg kell keresni, másrészt ha igényeset akarsz csinálni, ennek is megvannak a maga buktatói, ami miatt elég sok idő nulláról megcsinálni korrekten (különféle médiaformátumok kezelése, touch eventek mobileszközökön, túl nagy kép átméretezése a viewporthoz alkalmazkodva stb, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged