Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem, nem kérdezek semmit
csak egy kis érdekesség, ami nem tudom, hogy fejlesztői hiba-e, vagy régóta fennálló probléma, minden esetre érdekes, de megkerülhető.
Történt ugyanis, hogy egy adott beviteli mezőnek használni akartam az értékét JS-ből.<input type="number" id="szam" value="13">
Az ehhez tartozó lekérdezés a legsztenderdebb valaha:let szam = document.getElementById("szam").value;
Namost sokat csináltam régebben is ilyet, de mint kiderült, egyetlen dolgot nem akartam vele: Összeadási műveletet végrehajtani.Ugyanis nem éppen együttműködő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kivonni, szorozni, osztani, gyököt vonni, stb simán lehet probléma nélkül. De amint hozzáadnál valamit:szam = szam + 600; // result: 13600. Szóval string lesz belőle, noha egy számbeviteli változóról van szó... Miután ezt felfedeztem, elkezdtem kísérletezni vele. Számértékké konvertálásra azonnal hibát dobott a console. String-é alakítani és utána vissza num-ra lehet és utána minden működik, még az összeadás is... Csak lássuk be, nem a legszebb megoldás
Így maradt a jó öreg mottó: Ha valamit nem tudsz megoldani, kerüld meg! Így lett végül a megoldásszam = (szam / 1) + 600 // result: 613. Szebb is, működik is, de egyébként felesleges lenne, ha néha nem kattanna meg a böngészők motorja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Chrome alatt tesztelve
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
csak egy kis érdekesség, ami nem tudom, hogy fejlesztői hiba-e, vagy régóta fennálló probléma, minden esetre érdekes, de megkerülhető.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)