- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem, nem kérdezek semmit
csak egy kis érdekesség, ami nem tudom, hogy fejlesztői hiba-e, vagy régóta fennálló probléma, minden esetre érdekes, de megkerülhető.
Történt ugyanis, hogy egy adott beviteli mezőnek használni akartam az értékét JS-ből.<input type="number" id="szam" value="13">
Az ehhez tartozó lekérdezés a legsztenderdebb valaha:let szam = document.getElementById("szam").value;
Namost sokat csináltam régebben is ilyet, de mint kiderült, egyetlen dolgot nem akartam vele: Összeadási műveletet végrehajtani.Ugyanis nem éppen együttműködő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kivonni, szorozni, osztani, gyököt vonni, stb simán lehet probléma nélkül. De amint hozzáadnál valamit:szam = szam + 600; // result: 13600. Szóval string lesz belőle, noha egy számbeviteli változóról van szó... Miután ezt felfedeztem, elkezdtem kísérletezni vele. Számértékké konvertálásra azonnal hibát dobott a console. String-é alakítani és utána vissza num-ra lehet és utána minden működik, még az összeadás is... Csak lássuk be, nem a legszebb megoldás
Így maradt a jó öreg mottó: Ha valamit nem tudsz megoldani, kerüld meg! Így lett végül a megoldásszam = (szam / 1) + 600 // result: 613. Szebb is, működik is, de egyébként felesleges lenne, ha néha nem kattanna meg a böngészők motorja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Chrome alatt tesztelve
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak egy kis érdekesség, ami nem tudom, hogy fejlesztői hiba-e, vagy régóta fennálló probléma, minden esetre érdekes, de megkerülhető.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)