Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaralasptt
csendes tag
válasz
bambano #1089 üzenetére
Ha ennel kicsit konkretabb lennel /mennyi penzbol; lokalis adatbazis kell-e; csak fejlesztogep vagy server is, linux vs. win stb./, akkor konnyebb volna segiteni, viszont par altalanossagot azert leirok:
1. A cpu altalaban nem tul fontos tenyezo java-s fejlesztesben: a 2 mag fontos, hogy ha a JVM vagy az IDE megdoklik, akkor konnyu legyen kiloni es ne kelljen a prioritasokkal jatszani
Szerintem fejleszteni egy kozepes core 2 siman megteszi(~6600). A vinyo alt. nem tud annyi adatot adni a cpu-nak, hogy az ki legyen tomve
2. A vinyo szokott lenni a legproblemasabb resz, foleg EE java eseten a sok XML file miatt + a lokalis db is azt terheli, szoval itt erdemes erositeni. A deployment resz (5-30 perc kozepesebb alkalmazasokra) is foleg a vinyot veszi igenybe.
3.Memo: minel tobb annal jobb, bar egy jvm-mel nem lehet 1 GB-nal tobbet hatekonyan kihasznalni; 2-3 Gb kb. eleg szokott lenniA netbeans-be egyebkent az a legjobb, hogy valamit vagy rogton kiokumlal, vagy soha az eletbe.
-
nyaralasptt
csendes tag
válasz
norbiphu #1087 üzenetére
En is sokaig netbeans-t toltam, mivel az egyetemen a sun altal sponzoralt JEE oktatasokon azt hasznaltuk, illetve meg a creatort, viszont az eddigi mukahelyeimen mindenutt eclipse volt /illetve integration dev./, ezert kenytelen voltam atszokni, es most mar azt mondom, hogy java-hoz jelenleg az eclipse a legjobb IDE. Mondjuk a 6-os nb-be lehet ujitanak valamit a sun-os sracok, viszont azt foleg a Ruby miatt varom.
Viszont a hulye netbeans template-ek idegzodtek be /serr, sout, CTRL+J D es tarsai/, ezert az uj eclipse installokat kenytelen vagyok minden alkalommal testreszabni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest