- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Anita330 #7174 üzenetére
Hát, hajrá, hajrá.
Én első körben kideríteném, mi az a Newton-módszer. Ilyesmikre a wikipedia jó kiindulópont szokott lenni.
Aztán átültetném ezt egy olyan nyelvbe, amiben változóknak lehet értéket adni, meg mindenféle vezérlési szerkezetekkel lehet ezeket piszkálni.
A szemfülesebbek 2 kattintásból is találnak hozzá pszeudokódot.
Persze megérteni azt is meg kell, de jóval egyszerűbbé válik átültetni az egészet javaba. És végülis erről szól az alkalmazott matek, nem?
Egy munkahelyen ennél azért jóval húzósabb feladatokat kell majd csinálni, és sokszor nemigen akad olyan, aki megmondja a tutit.A gyengébbek persze matlabozhatnak is, de egy java fórumon ilyet csak nem mondok. Én amúgy javaban csinálnám, mert a matlabhoz még annyira sem értek.
Amúgy elég sok az átfedés a feladatok között... szabad csapatban dolgozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest