Hirdetés
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Anita330
üzenetére
Hát, hajrá, hajrá.
Én első körben kideríteném, mi az a Newton-módszer. Ilyesmikre a wikipedia jó kiindulópont szokott lenni.
Aztán átültetném ezt egy olyan nyelvbe, amiben változóknak lehet értéket adni, meg mindenféle vezérlési szerkezetekkel lehet ezeket piszkálni.
A szemfülesebbek 2 kattintásból is találnak hozzá pszeudokódot.
Persze megérteni azt is meg kell, de jóval egyszerűbbé válik átültetni az egészet javaba. És végülis erről szól az alkalmazott matek, nem?
Egy munkahelyen ennél azért jóval húzósabb feladatokat kell majd csinálni, és sokszor nemigen akad olyan, aki megmondja a tutit.A gyengébbek persze matlabozhatnak is, de egy java fórumon ilyet csak nem mondok. Én amúgy javaban csinálnám, mert a matlabhoz még annyira sem értek.

Amúgy elég sok az átfedés a feladatok között... szabad csapatban dolgozni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest