Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
haxiboy #3002 üzenetére
Tehát akkor mellékeljük 10X a dll-eket 10 db program esetén? Nem fog egy kicsit sokat foglalni? (Megjegyzem, senki sem fog gondoskodni azok a dll-ek frissességéről és hibamentességéről). Ennyi erővel a telepítőbe is bele lehet a jre-t rakni. (És így csak 1X lesz felrakva)
"esetleg ha nincs net a gépén mit csinál?"
Ez az esetek hány százaléka? Tudatába, hogy a jre telepítője milyen nagy számmal dicsekszik, hogy annyi készüléken van már rajta. A maradék 0,000001%-ban ha már a dll-eket mellékelni tudja a fejlesztő a programjához, akkor már egy jre-t is tud. -
kispx
addikt
válasz
haxiboy #2995 üzenetére
Dehogynem, duplán rákattintanak és elindul a jar fájl. (Még az javas ikont is beállítja. Most telepítettem egy SP2-es virtuális gépre)
(#2994) Karma
Valóban Win alatt nekem sem állította be ezeket, de a fájltípus hozzárendelést megcsinálta, ami után már felesleges exe-be fordítani, meg parancsikokkal szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyomtató topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest