Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Régen elég sokat kódoltam assemblyben. A C compiler paraméterkezelését használtam, a C compiler-féle formalizmusokkal, mert kellemes sémát adott a kódnak, viszont sokkal nagyobb kontrollom volt a kód felett, ha kellett. Ugyanez van a JS esetében azzal a különbséggel, hogy a JS lényegesen emberibb.
A másik dolog meg az, hogy itt framework-ökról beszélünk, ahol már -- pl az ExtJS esetében is -- nem a JS kódon van a hangsúly, hanem az API-n, azt kell ismerni. Ha ez a tudás hiányzik, akkor az GWT esetében is gáz, ráadásul sokszor volt már olyan, hogy productionben kellett böngészőn keresztül debugolni/patchelni, ami GWT esetében nekem elég körülményesnek tűnik.
Nem azt mondom, hogy nem jó, csak hogy nekem kevés, és eleget láttam már a kollégákat szívni miatta. Amellett úgy gondolom, hogy nem utópisztikus elképzelés az, hogy az ember rendelkezzen egy API használatához megfelelő JS tudással java dev létére.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- HP 255R G10,1 hónapos, 3 év HP Care garancia (Ryzen 5 7535U, 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 home)
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest