Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Szerintem feature branchingre inkább való az SVN. Az kétségtelen, hogy programozó sejtekbe csoportosulva a GIT jobban skálázódhat, de finoman szólva nem ez határozta meg a felhasználási területeket egyetlen projektnél sem -- legalábbis nálunk.
(#8924) Lortech Tisztában vagyok vele, hogy a gradle irányába folyik még a Duna is, de egyelőre általános felhasználásra kicsit még kísérleti szaga van. Kell neki még egy kis idő, de hiánypótló az ANT után.
A GIT meg nyilván felhasználás kérdése, ha kell, akkor kell. Én viszont a GIT-tel vagyok úgy, hogy az utóbbi években kialakított workflow-t csak megnehezítené. Nemrég írtam egy scriptet is SVNhez, hogy még azzal se kelljen időt pocsékolni, hogy kattintgat az ember a branchek között, meg a history-ban merge előtt, nem sokból tartana GIT-re átírni, de csak a változtatás kedvéért teljesen feleslegesnek érzem a változtatást. Én inkább érzem arculati tényezőnek, mint valóban hasznos eszköznek. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint amikor az ember összekötött kézzel akar úszni, hogy más is láthassa, hogy tud összekötött kézzel is úszni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Temu
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Gamer PC - i5 9600k, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest