Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ha a kérdés az, hogy metódusok közt változó mennyiségű argumentumot átadni hogyan lehet, akkor itt van a válasz [link]. Ha az a probléma, hogy hogyan változtatod az SQL-t, arra én query builder megoldásokat szoktam csinálni az aktuális framework szerinti eszközökkel. Lehet if-else ágakban összevagdosni a SQL stringet, lehet használni hibernate vagy JPA criteria API-t, van JOOQ vagy QueryDSL, ami szintén támogat feltételes buildelést bizonyos mértékig.
Ezek közül a legpöpecebb szerintem a JPA+Spring Data+QueryDSL kombináció, amit meg lehet támogatni igény szerinti SQL buildeléssel.Ha mindez csupán egy kis feladat, akkor javaslom a legegyszerűbb if-else + StringBuilder megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő