- iPad topik
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ha a kérdés az, hogy metódusok közt változó mennyiségű argumentumot átadni hogyan lehet, akkor itt van a válasz [link]. Ha az a probléma, hogy hogyan változtatod az SQL-t, arra én query builder megoldásokat szoktam csinálni az aktuális framework szerinti eszközökkel. Lehet if-else ágakban összevagdosni a SQL stringet, lehet használni hibernate vagy JPA criteria API-t, van JOOQ vagy QueryDSL, ami szintén támogat feltételes buildelést bizonyos mértékig.
Ezek közül a legpöpecebb szerintem a JPA+Spring Data+QueryDSL kombináció, amit meg lehet támogatni igény szerinti SQL buildeléssel.Ha mindez csupán egy kis feladat, akkor javaslom a legegyszerűbb if-else + StringBuilder megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPad topik
- Battlefield 6
- Windows 11
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gumi és felni topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő