Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
ToMmY_hun
üzenetére
Jellemzőbb, hogy nem a bytecode-ot nézegeted és az alapján megírod java nyelven, hanem egy java decompilerrel (jd, jad) visszaállítod a forrást, többé kevésbé az eredeti forrás visszaállítható, általában olvasható is lesz, ha nem volt obfuszkálva a kód. Nem mindig lehet tökéletesen visszaállítani az eredeti forrást, de debugolásra már így is alkalmas lehet a kinyert kód, és általában kis munkával újra fordíthatóvá is alakítható.
Számtalanszor debugoltam és patcheltem így különböző zárt framewörkös osztályokat. Bizonyos esetekben nagyon jól tud jönni ez a fajta tudás.
JDGUI egy nagyon hasznos tool, van eclipse pluginje is. Nálam első dolgok egyike új eclipse példány beállításánál hogy class without source-hoz asszociálom a jd-eclipse-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Energiaital topic
- Yettel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)