Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nem tudom, mire célozgatsz, de ha még mindig tényleg nem érted, én sem akarlak megsérteni, de próbáld meg talán értően elolvasni még egyszer, amire reagálgatsz már egy ideje, hogy eljuss odáig, ahova a többiek már jól láthatóan eljutottak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De most tényleg, nem tudom, mit nem lehet felfogni azon, hogy a metódusok visszatérési értékét tároljuk már el a bánatba nyomorult változókba, és ne hívogassuk már ugyanazokat a fostos metódusokat újból és újból az eltárolt visszatérési érték felhasználása helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)